18.11.2013
m_admin

​Endnu et nederlag med ét mål

Søndag var vi på langfart – nærmere betegnet Ravnstrup i Hald Ege ved Viborg. Efter en lille gåtur i Hald Ege var vi klar til og give Ravnstrup kamp til stregen.

Kampen var 20 minutter forsinket p.g.a. en masse dårlige undskyldninger og måske lidt dårlig planlagt hjemmestævne, med alt for lidt tid imellem kampene.
Vi starter noget nervøst og vores bagspillere skyder de første skud over – eller forbi mål. Ravnstrup var heldigvis lige så nervøse, så stillingen efter 15 min var 4-2 til Ravnstrup.
I den sidste del af 1. halvleg får vi meget bedre fat i forsvaret – og får løbet nogle gode kontraer, så vi går til pause med en føring på 11-8

Hele kampen var præget af mange 2 min. udvisninger, i en ellers ikke svinsk spillet kamp. Men stor ros til dommerne for at holde linjen over for begge hold. Specielt i 2. halvleg var der mange udvisninger, og flest til Ravnstrup. Men vi brænder desværre for meget fra fløjene og kommer ikke rigtigt afgørende foran. I stedet kommer Ravnstrup helt op og de sidste 10 min blev rigtigt spændende. Kampen bliver afgjort på en uheldig kendelse fra dommerne. Line sidder ude og råber ”der sker jo ikke en skid” mens Ravnstrup er i angreb. Dommeren stopper tiden og giver bænken et gult kort og da bænken allerede havde fået gult i starten af 2. halvleg, så fik vi en 2 min udvisning. Vi er derfor i undertal resten af kampen. Det udnytter Ravnstrup til at score 2 mål og vi får kun lavet 1, så vi taber 24-23.
6 point i 7 kampe er lige lidt nok – vi har heldigvis en ny kamp med Odense Otting, hjemme på søndag kl 16:30 i vores nye hal.