17.12.2017
Mads Hau Hansen

1. halvsæson for U14 piger

  1. halvdel af sæsonen er nu afsluttet og derfor en lille status på U-14 piger.

 

Hold 1

Vi slutter som 2ér i 1. div og har kun smidt point til puljens vinder og det må siges at være en utrolig flot bedrift med en meget smal trup.

Vi har spillet lidt op og ned, men ind imellem har der været mange fine ting, som der skal arbejdes videre på og der er også ting som skal rettes en del, men alt i alt en mere end  godkendt halvsæson.

Vi er nu klar til 1. div A efter jul, hvor det gælder de allerbedste i Jylland, så det glæder vi os vildt meget til.

 

Hold 2

De har været voldsomt udfordret eftersom de kvalificerede sig til 2. div, hvor de har været så uheldige at komme i pulje med 3 meget stærke hold, disse 3 hold var faktisk tæt på at kvalificere sig til 1.div.

Det er blevet til nogle store nederlag, men man må rose pigerne for at de langt hen af vejen har taget det med oprejst pande og efter jul lysner det lidt når de bedste hold rykker i 1. div B.

 

Hold 3

De har klaret sig rigtigt fint og ender på en fornem 1. plads, hvor 4 hold ender med samme antal point. Holdet var været udfordret i et par kampe eller tre, med lidt for mange afbud, men de resterende spillere har vist den rette indstilling klaret sig rigtigt fint.

 

For hele truppen er der en generelt rigtig stor træningsflid og en god stemning i gruppen og med de sidste tilkomne er vi nu oppe på 31 spillere. Det er vi trænere meget tilfredse med og nu ser vi frem til en rigtig hygge tur til Bjerringbro Cup mellem jul og nytår, hvor 27 spillere er tilmeldt og hvor vi deltager med 3 hold.

Vi trænere ser frem til forårssæsonen hvor der kommer mange spændende kampe for alle hold og derfor er det også vigtigt at vi igen er klar til at give den MAX gas i træningslokalet.

 

Med sportslig hilsen

 

Trænerteamet.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer