m_admin

2 point på kontoen

Aabybro HK – GOG 27-25 (14-15)

Så blev det igen vores tur til at gå sejrrigt fra banen.

Sejren kom i hus via en fremragende forsvarsindsats og fornuftigt angrebsspil. Vi startede meget skidt og var efter 12 minutter bagud 9-4.. Men herefter overtog vi initiativet og hentede ind på GOG og ved pausen var vi nede med en enkelt. I pausen gik vi efter at få rettet nogle småting til, men var enige om at det spil vi havde leveret det sidste kvarter af første halvleg var den vej vi skulle for at slå GOG.

I anden halvleg kom vi godt fra start og kom foran 19-16, men så var det ligesom om at GOG vågnede igen og vores spillere blev lidt trætte og vi måtte skifte lidt ud. Lene Dietz blev skadet og kunne ikke spille hele anden halvleg, så vi havde kun en enkelt bagspiller at skifte ud med. Med 7 minutter igen var vi bagud 24-22, men en forrygende forsvarsindsats krydret med nogle fabalagtige redning af Dorte Christensen gjorde at Nanna Kjær Jensen kunne løbe et par lette kontraer og dermed sikre os en fuld fortjent sejr på 27-25.