27.09.2015
m_admin

2 point til 3. division damer i første kamp

Premierekampen, mod nedrykkerne fra 2. division Sæby HK, endte med en flot sejr på 29-21 (17-13)

Til opgøret var der på forhånd afbud fra målmand Malene, og stregspilleren Jeanett.

Vi havde i starten store problemer med deres indspil til stregen, men det fik vi efter 20 minutters tid styr på.

Opad af banen startede vi kampen i et helt forrygende godt tempo, og det gav bestemt pote, og især Line havde held med sine afslutninger. Line scorede 5 af vores første 6 mål.
Så valgte Sæby HK og gå frem på Line, men så trådte de øvrige på holdet i karakter, og Sæby HK lykkes aldrig med denne satsning. Vi havde til kampen fået Gaardbo ned fra 1. division, hvilket vi absolut kan være rigtigt glade for. Gaardbo falder allerede fra 1. kamp rigtigt godt ind på holdet. Samlet set gør det også, at vi på nuværende tidspunkt har hele 5 meget kompetente bagspillere.

I den her kamp var det Louise der først fik spilletid i det sidste kvarter, men man må bestemt sige, at Louise greb chancen med det samme. Louise nåede og bidrage med 3 flotte scoringer.
I målet stod Sus en helt igennem flot kamp. Sæby HK’s fløje må hjem og træne noget mere på deres afslutninger. Her blev der godt og grundigt lukket af. Og ja så snuppede Sus også 3 straffekast. Sæby HK er ikke et dårligt hold, tværtimod, men vi havde i denne kamp mere og komme med, og jeg tror, at vi hver og en konditionsmæssigt var foran Sæby HK spillerne.

En helt igennem solid og koncentreret indsats af hele holdet.

Der ligger foran os, rigtigt mange spændende kampe, men nu er vi i gang, og det endda med pil opad.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer