01.04.2014
m_admin

3. div. damer

Bundbrag i Viborg – begge hold havde 14 point inden søndagens kamp i Viborg stadionhal. Vi vidste på forhånd at Viborg forstærkede sig på hjemmebane, da de har et jyllandsserie hold, bestående af gamle stjerner fra Viborgs Champions League eventyr – og spillere der har spillet et hav af landskampe.

Den første spiller mødte vi allerede da vi lige strakte ben, en tur rundt om Viborg stadion – der mødte vi Henriette Mikkelsen med tasken over ryggen! Det skulle vise sig at også Heidi Astrup havde valgt og bruge denne solskinssøndag på og spille en 3. div. kamp! Det var så 2 spillere der har afgjort OL finaler for Danmark i kvindernes storhedstid – og 2 spillere det var umuligt at lægge en taktik imod.

Vi starter kampen helt lige og Malene i målet tager de 2 første skud fra Henriette Mikkelsen. Så var vi i gang. Viborg dækkede 3-3 og det løste vi ikke ret godt. Det betød en del kontrascoringer til Viborg. Men vi hang på og var bagud 16-10 ved pausen.

2. halvleg spiller vi rigtigt godt. En mandsopdækning af Heidi Astrup og godt spil af Pernille Brink i angrebet, gør at vi kommer helt op til stillingen 23-22, men så slipper kræfterne op, og Viborg får et par nemme kontrascoringer og vinder 29-25. Vi vinder 2. halvleg og min påstand er, at uden forstærkning til Viborg, så havde vi vundet dernede. Vi kæmpede og spillede klogt forsvarsspil, men når Henriette Mikkelsen ville, så scorede hun de mål der skulle til.

Vi er stadig ikke fri af nedrykning, Løgstør skal sætte ét point til, så ligner det nedrykningsspil mod en 2 ér i Jyllandsserien. Og vinder vi de sidste 2 kampe, så kan vi med lidt held, undgå nedrykningsspillet. Så det bliver spændende de næste 14 dage.

Næste kamp er på hjemmebane lørdag d. 5/4 mod Valsgaard

Målscorerne:
Pernille Brink 6, Anne Nørkjær 5, Anja Christensen 5, Josephine Mathiasen 3, Line Steffensen 2, Cecilie Juul 2 og Michela Christensen 2

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer