07.10.2013
m_admin

3. Division vandt også vigtig udekamp

Vi tog til udekampen mod Visse, med et nederlag i bagagen hjemme til Strandby Elling. Efter 2 gode træninger i ugen, syntes vi selv vi var parate til og vise, at vi sagtens kan være med i 3. division selvom vi er oprykkerhold.

Kampen startede fint – vi kommer hurtigt foran 5-1 og står rigtigt godt i forsvaret. Kristine i målet får lukket helt af de første 15 min, hvor Visse kun scorer 3 mål. De sidste 15 min. af første halvleg har vi lidt problemer med Visse´s stregspiller og går desværre kun til pause med en føring på 12-10

I 2. halvleg har vi styr på tingene. Malene (ny keeper fra Randers) kommer ind og står en fin 2. halvleg og vores 5-1 forsvar virker perfekt. Kampen bliver lidt spændende med 12 min. igen og en stilling på 18-17 til Aabybro, men heldigvis stempler vores fløje ind i kampen og vi vinder sikkert 26-19 over et ungt Visse hold. Vores brede bænk og 2 gode keepere gør forskellen. Nu er vi på tavlen og fremtiden ser yderst fornuftig ud.

Målscorere: Monica 5, Line 4, Amalie, Michela, Anette og Kristina hver 3, Laura og Anne 2 samt Jose 1