Aaaargh !! – Møjdag

2. Division Damer:   Fredericia HK – Aabybro HK 25-16

Det er sjældent det sker, men denne weekend var altså en af dem. De bedste seniorhold tabte alle – de to endda på hjemmebane.

For at starte fra en ende af, var der aldrig tvivl i Fredericia, om hvem der var det bedste hold. Her var det tydeligt, at vi var kommet op mod et hold, der træner 4 henholdsvis 3 gange ugentligt mod vores to gange. Det smitter af på fysikken.

En spiller som Camilla Søndergaard, der plejer at være modstanderne fysisk overlegne, blev ganske enkelt holdt af de fysisk stærke Fredericia spillere – hvoraf et par stykker har Ligaerfaring, og enkelte er på årgangslandshold. Detil kan så lægges, at hjemmeholdet havde en målvogter der leverede til 70% kampen igennem. Så skal det jo blive svært.

Ved pausen var stillingen bare 9-7 til hjemmeholdet. Et vidnesbyrd om, at det blev lukket godt af i forsvaret i begge ender. I anden halvleg fortsatte Fredericia holdet det gode forsvarsspil med målvogterredninger på stribe. I den anden ende begyndet det at knibe at matche modstanderne rent fysisk.

Det var kun holdets andet nederlag i syv kampe, og hvor vi, ved det første, stod tilbage med fornemmelsen af, at vi burde have vundet, må vi denne gang erkende, at vi ikke var i nærheden.

Jyllandsserien Herrer: Aabybro HK – IK1919 21-22

Herrerne i Jyllandsserien bliver bare bedre og bedre. Til gårsdagens kamp, var der ikke mindre en 14 mand klar til kamp hvilket gav den mulighed at vente med at udfylde holdkortet til hen i kampen.

IK1919, som er tophold i Jyllandsserien, spillede også som et sådant. Som kampen skred frem, viste det sig imidlertid, at vi sagtens kunne matche dem i marken, mens målmandsduellen blev vundet klart af en velspillende IK1919 målvogter – også selvom Jesper Egebo egentlig stod en fin kamp.

Dejligt at se, at indstilling, gejst og den rette tænding er til stede hos herrerne. Kombineret med periodevis rigtigt fint håndboldspil, er der ingen tvivl om, at dagene som bundhold er talte.

Alt i alt en opmuntrende indsats, som dog ikke rakte til point med et rigtigt godt spillende IK1919 hold.

Jyllandsserien Damer: Aabybro HK – IK1919 25-26

Endelig blev det også til et knebet nederlag til andethold damer i Jyllandsserien. Igen var det det IK1919, der stak en kæp i hjulet på vore spillere. En jævnbyrdig forestilling, som havde AAHK-føring med et par kasser ved pausen. Et hurtigt spillende og friskt kæmpende IK1919 hold ville det imidlertid anderledes og vendte kampen til egen fordel i anden halvleg.