07.11.2012
m_admin

Aabybro på rette vej i 2. div.

Efter nederlag i sæsonens første 5 kampe fik vi sæsonens første point sidste tirsdag da, vi fuldt fortjent fik det ene point i den svære udekamp mod rækkens tophold Randers. Et uafgjort resultat der blev skabt ved sublimt forsvarsspil.

Søndag eftermiddag gælder det en meget vigtig bundkamp mod Viborg HK. På trods af Viborgs nuværende placering i bunden af rækken er jeg ikke i tvivl om at det er et hold der i løbet af sæsonen vil udvikle sig derfor er det også ekstremt vigtigt at vi er klar fra start og viser den samme gejst og vilje som har været kendetegnende de sidste uger.

Vi træner rigtigt godt og alle møder op hver gang vi træner. Desværre er Lene Dietz, Helene Simoni og Amalie Bak alle taget et smut til USA og er derfor ikke med i kampen mod Viborg.

I løbet af de sidste par uger er der kommet et par rigtig spændende forstærkninger til holdet og vi håber at have dem begge med i søndagens kamp mod Viborg.

På søndag gælder det sæsonens vigtigste kamp og vi håber at mange vil møde op I Aabybro Hallen og være med til at hjælpe os frem til sæsonens første sejr af MANGE!!

Andreas

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer