12.12.2011
m_admin

Atter nederlag til damerne

Aabybro HK – Odder HK 24-26

Dameholdet har i sin første sæson i 2. division ikke ligefrem været tilsmilet af heldet. Skader og andre forhold har bevirket at truppen, som debuterede i divisionen er noget decimeret. I søndagens kamp mod Odder sad således Amalie Bach over med en skadet fod, Nana Jensen døjer stadig med eftervirkningerne af sit trafikuheld og i kampen i går blev endnu en spiller føjet til skadeslisten.

Med ca. 15 minutter tilbage røg Camilla Søndergaard i gulvet med noget, der kunne ligne en alvorlig knæskade. Lad os nu håbe, at det så mere alvorligt ud end det viser sig at være.

Gæsterne fra Odder var kampen igennem toneangivende. Bygget op om de to dygtige – tidligere Ligaspillere – Ramona Szabo og Sandra Paegle, var det svært for vort forsvar at få dæmmet op for deres hurtige grundspil. Alligevel sad man hele tiden med en fornemmelse af, at hvis stolpe-ud (dem var der mere end 10 af kampen igennem) blev vendt til stolpe-ind, kunne kampen tippe til vores fordel.

Sådan skulle det imidlertid ikke være. Med Camillas skade skulle forsvaret omstilles. Der blev forsøgt med en dobbelt mandsopdækning af førnævnte spillere, men mere en ligeved og næsten blev det ikke.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer