18.02.2021
Steffen Sonne

Damehåndbold i Aabybro HK version 2.0

Damehåndbold i Aabybro HK har en stolt fortid. Eksempelvis spiller EH Aalborg i 1. division i dag på vores gamle divisionslicens og er dermed i realiteten vores førstehold. Med oprykningen til 2. division i foråret 2018 med klubbens daværende ”andethold”, i øvrigt efter et brag af en opgørende topkamp i Aars, måtte vi imidlertid erkende, at vi var nået til vejs ende med det daværende setup, og holdet smuldrede fra hinanden.

Derfor startede vi i efteråret 2018 op helt forfra i serie 4, hvor vi var så heldige, at Anette Sloth Andersen, som i mange år havde spillet med på klubbens førstehold, indvilligede i at tage udfordringen op med at genstarte damehåndbolden i Aabybro. Det har Anette gjort på flotteste vis med en god blanding af kendte og nye, gamle og unge ansigter, og efter to hurtige oprykninger er holdet nu placeret i serie 2 med pil opad.

Til den kommende sæson får de nuværende dameseniorspillere selskab af en større flok nyoprykkede piger fra vores talentfulde U19 divisionshold, som heldigvis alle har vilje og talent, men vigtigst af alt også lyst til at støtte op om damehåndbolden i Aabybro HK. Det forventer vi os meget af, og ambitionen er, at de kommende sæsoner gerne skal føre yderligere oprykninger med sig.

Kasper Kirk er i den forbindelse blevet ansat som ny førsteholdstræner for damesenior i Aabybro HK fra den kommende sæson. Og, til at hjælpe Kasper har Anette heldigvis indvilliget i at fortsætte hendes flotte arbejde for damerne som hjælpetræner/holdleder. Kasper Kirk er en ung ambitiøs træner, som bl.a. har gennemført DHF divisionstræner uddannelsen og senest stået i spidsen for Fjerritslevs U17 drenge division. Kasper glæder sig rigtig meget til at komme i gang og lære pigerne/damerne at kende og bidrage til at få sat yderligere skub i damehåndbolden i Aabybro HK version 2.0

Vi håber at kunne starte op med én gang ugentlig sommertræning i maj, hvor alle interesserede nye og gamle dameseniorspillere er meget velkommen. Mere info herom vil følge, så snart at vi får afklaring på mulighederne for håndbold i foråret.

Vi ses i hallen!

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer