20.02.2014
m_admin

Den sidste slutspurt skal sættes ind

 

Der er nu 8 uger tilbage af sæsonen og i mine 4 år som træner i 2. division, har jeg aldrig oplevet en række så tæt, som tilfældet er i år. Tre point skiller nummer 1 og nummer  7 i rækken, og vi er med i dette tætte topfelt.

Som optakt til weekendens kamp – i DGI-huset – mod Thy/Mors, spillede vi tirsdag en træningskamp mod Skanderborgs u16 liga i Aabybro Hallen.

Til weekendens kamp er vi desværre ramt af et par afbud, men heldigvis ser det ud til at truppen ellers er ved at være skadesfri, og det skulle gerne resultere i, at vi kan fastholde vores målsætning om at blive blandt de 2 bedste 1. hold i rækken. Desværre har vi et meget svært slutprogram med udekampe mod 4 af de andre tophold, så alt kan ske.

I pokalturneringen spiller vi tirsdag d. 4. marts hjemme mod Vendsyssel. Kampen bliver ufatteligt svær mod et hold, der har haft en rigtig god sæson i 1. division og lige nu er placeret på 4. pladsen. Vi glæder os til at måle os mod Vendsyssel og se hvor langt vi er bagefter et tophold fra 1. division.

Kampen spilles 4. marts 19.45 i Aabybro Hallen. (se plakat, som kan blive større ved at klikke på billedet). VI glæder os og har aftalt at give den gas de sidste uger. Vel mødt i Aabybro.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer