18.11.2012
m_admin

En stime ….?

Efter sidste weekends sikre sejr hjemme over Viborg, var det i dag tid til en svær udekamp i Sæby.

Sæby har som oprykker fået en flot start på sæsonen med 7 point i de første 7 kampe.

Kampen startede meget lige. Holdene fulgtes pænt ad de første 15 minutter, hvor begge hold havde svært ved at score i det etablerede angrebsspil, men i stedet måtte nøjes med kontrascoringer. Heldigvis for os var det os der først fik styr på spillet, og vi trak derfor fra i slutningen af første halvleg, således vi kunne gå til pause foran med 3 mål.

2. halvleg startede fint og vi udbyggede føringen til 18-14, men så ramte vi en periode på 7 minutter hvor tingene ikke gik vores vej. Det udnyttede Sæby og kom foran 19-18. Det var heldigvis sidste gang i kampen vi ikke var i teten.

Nanna Jensen gik forrest med masser af mål fra fløjen og i målet lukkede Malene Trudslev af de sidste 15 minutter. 2 sejre i træk er en begyndende stime, og på søndag håber vi at forlænge stimen, når vi får besøg af Søndermarken klokken 16.00

Målscorere: Nanna Jensen 8, Lene Dietz 4, Kirstine Staal 4, Monika Birkholm 3, Annette Andersen 3, Helene Simoni 1, Louise Andersen 1, Pernille Larsen 1