11.11.2012
m_admin

Endelig tid til sejrssang

Efter 6 kampe i træk uden sejr var det endelig vores tur til at smage sejrens sødme. Efter at have spillet godt de første 40 minutter blev de sidste 20 en omgang ukoncentreret håndbold.

Vi startede rigtigt stærkt i kampen og fik hurtigt skabt et fint hul til Viborg. I denne periode markerede flere af vores spiller sig stærkt., og især var vores nye spiller Tine Mikkelsen godt spillende. Det er tydeligt at mærke at holdet her har fået en spiller, der er vant til at spille håndbold på et andet niveau.

Som halvlegen skred frem slækkede vi desværre lidt på koncentrationen og Viborg kom helt tæt på ved stillingen 12-11. Heldigvis kunne vi de sidste fem minutter trække fra igen og gå til pause med en komfortabel føring.

Fra 2. halvlegs start var vi igen ovenpå, og vi udbyggede hurtigt føringen til 21-12. Herefter gik Viborg frem og praktiserede helbanepres. Det betød, at vi alt for ofte valgte dårlige løsninger og ukoncentrerede afslutninger. Dermed kom Viborg tættere på, men helt tæt kom de aldrig.