07.11.2011
m_admin

Endnu en overbevisende sejr til Damerne

Aabybro HK – Brabrand 25-16

De blå fra Brabrand, der er nedrykkere fra 1. division, kom til Aabybro med en stor portion selvtillid. I den foregående turneringskamp, havde de nemlig slået rækkens nummer to Odder og i kampen før, spillet en fin og lige kamp mod topholdet Fredericia.

Det stod at læse på klubbens hjemmeside, at spillet nu var begyndt af fungere, og at tilfredsheden med og troen på egen formåen var stor.

De rødklædte værter bød gæsterne velkommen til Nordjylland ved at bringe sig foran med 9-1 før Brabrand opdagede hvad der skete. De små – og fysisk underlegne – spillere fra Århus, slog sig i den grad på vores forsvar, hvilket gav grobund for nogle hurtige kontrascoringer. Vores kontrafase var i indledende fase på et usædvanligt højt niveau.

Igen i dag spillede holdet uden Lene Dietz, der stadig ikke var kommet sig helt over sin fingerskade. Dertil kom, at Camilla Søndergaard, kort før pausen, vred om på foden og sad ude hele anden halvleg. I sig selv en stor svækkelse.

Men de tilbageværende rykkede blot lidt tættere sammen og holdt stadig Brabrand i et Jerngreb. Svækket – ja, men stadig i stand til at vinde anden halvleg med tre mål. Ganske imponerende.

Vores målvogtere stod igen i dag en flot kamp. Dorthe Christensen i første halvleg og Malene Hansen i anden. Deres mange redninger og præcise udkast gav basis for en række fine kontrascoringer.

Fine præstationer også fra Nadja Krogshave, der spillede hele kampen på stregen og kronede en fornem forsvarsindsats med seks fine scoringer. Malene Vejrum spillede med speed og viste flere prøver på sit fremragende løbeskud. Anette Andersen styrede spillet sikkert og fik sat vores spil godt op og vi styrede udenom Brabrands forskellige forsvarsformationer. Vores to superfløje, Nanna Kjær Jensen og Kirstine Staal, spillede en fremragende kamp og lavede flere flotte mål.

Alt i alt en fin-fin kamp, der gav løfter for den absolutte topkamp i næste weekend mod Fredericia. Desværre på udebane.

Vores mål blev scoret af : Nanna Kjær Jensen 7, Nadja Krogshave 6, Malene Vejrum 5, Kirstine Staal 3, Anette Andersen 2, Line Steffensen 1, Camilla Søndergaard 1.