03.03.2013
m_admin

Endnu en sejr til Aabybro HK

 

Efter sidste weekends sejr i Viborg gik køreturen endnu engang til Viborg. Denne gang til Liseborghallen hvor Søndermarken var modstanderen. Aabybroholdet er efterhånden blevet godt tanket med selvtillid efter et forår, der kun har budt på flere sejre og kun 2 nederlag.

Kampen i Viborg blev en meget tæt affære. Fra starten af kampen var det tydeligt at vi var klar fra start. Hurtigt fik vi, via hurtigt angrebsspil og aggressivt forsvarsspil, bragt os foran. Flere forrygende scoringer fra Nanna Jensen på venstrefløjen bragte os i front 10-4. Desværre kom denne kanonstart til at virke sløvende og aggressiviteten i midtzonen af forsvaret dalede. Det betød at Søndermarkens playmaker kom alt for lidt til flere glimrende langskud som resolut blev sat i nettet. Ved pausen var vi foran 12-14.

Fra 2. halvlegs start var vi tilbage ved den opstilling der virkede perfekt i starten af kampen. Desværre var vi stadig for passive, og efter 9 minutter måtte vi se Søndermarken være i front 21-19. Derefter ændrede vi vores forsvar, så vi tvang Søndermarken længere væk med afslutningerne. De sidste 20 minutter holdt vi således Søndermarken nede på 4 scoringer, hvilket må siges at være mere end godkendt. I den anden ende af banen tog Anette Andersen fat og 6 scoringer blev det til fra hendes hånd i dag. Til slut kunne vi række armene i vejret efter en flot sejr.

Med 3 kampe tilbage af sæsonen er vi nu ved at kunne ane overlevelse. Et fantastisk resultat og helt i overensstemmelse med målsætningen. Fra næste sæson er det planen at overliggeren skal sættes noget højere.

Målscorere: Nanna Jensen 8, Anette Andersen 6, Kirstine Staal 4, Lene Dietz 3, Jeanett Andersen 3, Amalie Bak 2, Louise Andersen 1, Pernille Larsen 1

Andreas

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer