08.11.2017
Steffen Sonne

Fantastisk håndboldskole 2017

For femte år i træk afholdte Aabybro HK fra mandag til onsdag i efterårsferien håndboldskole for børn mellem 9 og 12 år.

Håndboldklubben havde i år valgt at stå for hele arrangementet selv i forhold til tilmelding, indkøb af tøj og bolde, inspiration til træning osv. Med super vigtig hjælp fra gode samarbejdspartenere som Sportmaster Aabybro, Frugtkarl og DGI Huset i forhold til levering af materialer og forplejning samt ikke mindst økonomisk støtte fra Spar Nord Aabybro og Jørn Krogsgaard A/S lykkedes det i al beskedenhed at stable en fantastisk håndboldskole på benene.

I alt deltog i år 65 børn fra det meste af Jammerbugt Kommune og Vadum samt 16 frivillige ledere fra Aabybro Håndboldklub. Opdelt på 6 hold blev børnene mandag og tirsdag introduceret til skudøvelser, finteøvelser, koordinationsøvelser og meget mere på forskellige stationer i DGI Husets to idrætshaller og multisale.

Tirsdag eftermiddag blev børnene glædeligt overraskede af besøg fra tre af Aalborg Håndbolds mest populære spillere i skikkelse af Patrick Wiesmach, Buster Juul og Simon Hald. Disse tre overtog træningen et par timer til stor glæde og benovelse for deltagerne. Efterfølgende var der fartmåling af skud (Simon Hald blev målt til 107 km/t) og autografskrivning.

Onsdag afsluttedes årets håndboldskole med den traditionsrige turnering mellem blandede hold af drenge og piger og U10 og U12 spillere. Der blev virkelig gået til den både på og ikke mindst udenfor banen med truthorn, grydelåg og bannere mv.

På håndboldklubbens vegne vil vi gerne takke alle deltagerne for nogle super sjove og hyggelige dage. Desuden skal der lyde en kæmpe tak til alle frivillige hjælpere. Uden jer kunne vi ikke gennemføre sådanne arrangementer til glæde for unge vordende håndboldstjerner.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer