14.01.2013
m_admin

Fantastisk sejr i tæt lokalopgør

Efter sidste weekends nederlag mod Vest Himmerland var det i denne uge tid til lokalopgør mod Sæby. Sæby kom flot fra land efter jul med en 13 måls sejr i sidste uge og var også toptændte til denne weekends kamp I Aabybro Hallen.

Første halvleg startede med os i teten. Godt anført af en stærkt skydende Lene Dietz, der satte nogle flotte scoringer ind bag Sæbys velspillende målmand. Gennem hele første halvleg var det os der kom først, men desværre kunne vi ikke få slået det afgørende hul. I stedet sluttede vi halvlegen med 3 fejl som Sæby løb kontra på og derved var stillingen 14-14.

Fra 2. halvlegs start var Sæby ovenpå og vi havde svært ved at komme op i det gear vi spillede i, i første halvleg. Med 5 minutter igen var vi bagud 21-18 og det hele så meget svært ud. Heldigvis fik Dorthe Christensen i målet lukket godt af og samtidig fandt vi tilbage til det kollektive angrebsspil, der tidligere i kampen havde lykkedes så godt for os. Med 10 sekunder igen var stillingen helt lige. Heldigvis har vi i vinterpausen fået tilgang af en ny stregspiller, og med 3 sekunder igen finder Lene Dietz, Jeanett Andersen på stregen, der afgør kampen til vores fordel.

Der var omkring 200 tilskuere i Aabybrohallen og de blev godt underholdt denne søndag i januar. Vi håber, at mange af dem kommer igen på søndag kl. 16.00 hvor Holstebro venter.

Målscorere: Nanna Jensen 7, Lene Dietz 5, Jeanett Andersen 4, Katrine Stilling 3, Kirstine Staal 2, Anette Andersen 1 og Pernille Larsen 1