11.09.2011
m_admin

Fint udbytte af træningskampe

Begge steder har kampene givet stort udbytte og en fin optakt til sæsonstarten, som finder sted den 25. september på hjemmebane.

Vi deltog i Nøvling Cup, hvor vi nok må konstatere, at niveauet er for nedadgående, men når det nu er sagt, så vi fik vi nogle udmærkede træningskampe.

Fredag aften tabte vi klart til et meget stærkt 3 divisionshold fra Tårs. Lørdag vandt vi tilsvarende store sejre over Nibe og Hjallerup også fra 3. division. Søndag mødte vi Svenstrup om at komme i A-Finalen – det gav en ny kæmpesejr på 15 overskydende mål. I A-Finalen skulle vi møde vores andenhold – men det blev vi enige om var en dårlig løsning, derfor forærede vi finalepladsen til Visse IF. Visse havde større bredde og dermed flere kræfter end os og derfor måtte vi se os slået med et enkelt mål – Vores trup er lidt smal og med en skade til Lene Dietz i kampen mod Svenstrup måtte vi nøjes med en enkelt udskifter i finalen og det var ingen ringere end Lise Thomsen der gjorde comeback for en enkelt kamp.

Torsdag aften mødte vi ADH2 i KFUM Hallen – Vi mødte et rent 2. divisionshold uden forstærkninger fra liga-holdet. Vi spillede en fin kamp og dækkede rigtig godt op og krydrede indsatsen med en masse kontra-scoringer. Kampen sluttede 34-20 i vores favør.

I den forgangne weekend har vi været til stævne i Åstrup Hammelev. Et rigtig godt organiseret stævne vi plejer at deltage i.

I år mødte vi lørdag morgen Ravnstrup KFUM fra 3. division – Det gav en klar sejr på 28-16, på trods af vi ingen udskiftere havde – Staal spillede 60 minutter på Højre Back og leverede en fantastisk indsats på en for hende uvant plads.

Lørdag eftermiddag mødte vi værterne fra Aastrup/Hammelev, som vi tabte til sidste år. Vi var opsatte på revanche og stod med gode kort på hånden, da Amalie, Lullu og Vejrum kom til denne kamp efter at have været på job om formiddagen. Amalie er med igen efter en 5 måneders pause pga. en skulderoperation. Lulle er med på 2. division efter at have gjort en god figur på andenholdet gennem flere sæsoner. Vejrum er ny spiller fra Hjørring. Kampen blev spillet i et højt tempo med masser af fysisk spil. Efter 60 minutter viste tavlen 39-24 til os, så det var vi godt tilfredse med.

Søndag formiddag skulle vi møde stævnets nok svageste hold – nemlig 2. divisionsholdet fra Tjørring IF. De er oprykkere til 2. division ligesom vi er – kampen sluttede med en knusende sejr på 34-13 til de røde fra Aabybro.

Søndag eftermiddag skulle vi møde HØJ fra den Sjællandske 2. division. Et meget stærkt hold, der spiller frisk håndbold og løber ualmindeligt stærkt… Vi havde besluttet at kampen skulle spilles med den bagtanke at vi ville spille socialt forstået på den måde at vi ville give pause til alle mand og vi ville ikke slide nogle spillere op unødigt. Vi fik spillet en fremragende kamp, som sluttede med et lille nederlag på 21-20.

Turneringen giver os en god gang selvtillid og vi tror på vi som nyoprykker kan være med i 2. divisions midterfelt.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer