24.09.2012
m_admin

Fint udbytte af weekendens kvalifikationsstævner.

2 af 3 hold direkte i divisionerne

bjc – 02/09/12

 

Ved weekendens kvalifikationsstævner til divisionsspillet kvalificerede 2 af 3 hold sig direkte til den kommende sæsons andendivisioner.

Såvel U-14 som U-18 pigerne gjorde rent bord i deres kvalifikationspuljer. Lørdag var U-14 i Thisted, hvor Thyhallerne dannede rammen om tre sejre til Aabybropigerne. Først blev Vodskov besejret med 11-9, dernæst kom turen til Thisted IK, som måtte lægge ryg til et nederlag på 17-15.

Kampen om førstepladsen i puljen skulle herefter udkæmpes mellem Aabybropigerne og Skive FH. Skive har pr. tradition gode hold, og det blev da også en jævnbyrdig affære, som til sidst faldt ud til Aabybros fordel.

U-18 pigerne og deres trænere

U-14 pigerne og deres trænere
Søndag var U-18 pigerne i Hjørring, hvor puljen foruden de lokale piger fra Hjørring også bestod af Aalborg KFUM og Team Vesthanherred. Med en samlet målscore på 49-25 blev al modstand fejet til side, og holdet kom stensikkert videre til 2. division.

U-16 drengene, som er et samarbejde mellem Vadum IF og Aabybro, kiksede desværre deres første mulighed for at komme direkte i divisionen. Efter en stor og sikker sejr over Thy håndbold, måtte holdet desværre se sig besejret knebent af Strandby Elling i gruppefinalen.

Drengene får imidlertid nok en chance som toer i puljen. Denne skal forsøges udnyttet i den kommende weekend.

Tillykke til pigerne – GODT GÅET og held og lykke til drengene i næste weekend.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer