05.01.2014
m_admin

Forrykt nederlag i Ringkøbing

Det var med stor optimisme at Aabybro holdet tog turen til Ringkøbing. Et par gode træninger i ugen og en spillerbus med højt humør, var de ingredienser, der krydret med godt spil, skulle tage 2 point med hjem til det nordjyske.

Vi ankom i god tid til en propfyldt hal hvor Ringkøbings liga damer, som vi i sommer var på tur med spillede, mod NFH i dameligaen.

Det var tydeligt at mærke på alle spillere at de var klar til kamp tændingen var høj og Ringkøbing er et hold vi til hver en tid vil kunne slå når vi bare nogenlunde spiller op til vores bedste niveau.

Da vi var klar til kamp 17.15 fik vi at vide at kampen først ville kunne starte 17.30 en oplysning Ringkøbing ikke valgte at give videre! Udsættelsen skyldes at der skulle holdes et kort arrangement på halgulvet (ligakampen var færdig 17.00).
Ringkøbing blev inden kampen forstærket af 3 oversiddere fra ligaen hvilket er meget naturligt når begge hold spiller hjemme. Men derudover valgte Ringkøbing også at udnytte u23 reglen til at lade deres bedste spiller Caroline Müller, der 15 minutter inden kampen havde spillet 45 minutters liga håndbold og deres højre fløj, der havde spillet 35 minutter spille den næste kamp!

Når man som ligaklub agerer så fuldstændigt vanvittigt, er det svært for os andre at forberede os seriøst til opgaverne.
Spillerne leverede en rigtigt fornuftig kamp, og længe var kampen helt lige. Desværre rakte kræfterne ikke og Ringkøbing vandt en dybt ufortjent og usportslig sejr.

Som en Ringkøbing leder, sagde efter kampen: Jamen vi har jo lov til at gøre det!” Ja, det har han fuldkommen ret i og vi har også ret til at spille torsdag aften 19.00 i Aabybro, men i vores verden er der også noget der hedder fairplay og almindelig sund fornuft, og derfor synker vi i Aabybro HK ikke så lavt som en ”professionel” ligaklub!

Ja, jeg har tudefjæs også i dag søndag, men at ligaklubberne på den måde skal ødelægge vores andres sæson hører ingen steder hjemme.

Målscorere: Ditte Jespersen 7, Nanna Jensen 6, Lene Dietz 5, Jeanett Andersen 4, Louise Andersen 3, Pernille Kjær 3, Kirstine Staal 2, Anne Nørkjær 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer