09.11.2011
m_admin

Herrerne sejrede i Pokalen

Aabybro HK (JS) – HOH85 (JS) 41-36

Aabybro HKs Jyllandsserie herrer spillede sig tirsdag aften videre til 4. runde i pokalturneringen. Efter sejre over Grindsted og Vestbjerg fra lavere rækker, blev det til en god sejr over HOH fra vores egen række.

Med kun 3 minutter igen var vi i en sikker føring, men lidt dumme fejl og en masse uheld fik vi smidt føringen væk, og vi måtte ud i 2 x 5 minutters forlænget spilletid. Her satte vi dog tingene på plads, og fik en sikker sejr. Meget fortjent forøvrigt, for man må virkelig sige at drengene leverede en flot indsats i stort set hele kampen.

Mest ros denne aften til 3 spillere. Kesse for at vende flot tilbage til holdet med det rette spændings niveau og den helt rigtige indstilling. Peter for at træde i karakter som bomber og spilfordeler, og ikke mindst Mikkel for at sætte os flot igang med gode mål og stor vilje, og for at blive mandsopdækket som højre fløj !!

Målscorere:
Peter Petersen 10, Mikkel Hanghøj 9, Lasse Strøm 8, Kasper Larsen, Erik Nielsen og Torsten Brix 3, nicklas og Kesse 2, Martin 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer