03.02.2014
m_admin

Horne KFUM – Aabybro HK 34-24 (15-10) (3. div.)

Op til kampen havde vi måtte afgive målmand Kristine til 2 div, til gengæld fik vi Malene ned som erstatning. Malene har stået fast på 2 div de sidste par år, så det var spændende hvad hun kunne tilføje 3 div holdet.

Vi syntes selv vi var klar til og møde Horne KFUM i søndagens udekamp, efter en god torsdagstræning med godt forsvarsspil – og ikke mindst angrebsspil.
Fokus inden kampen, var forsvarspillet – vi lukkede 34 mål ind sidst mod Aalborg HK, det skulle vi forsøge og gøre bedre denne søndag i Horne. Vi startede fint og kommer foran 1-0 på kontra ved Michela, efter super forsvarsspil. Men det holdt desværre kun 10-12 minutter, så viste det sig at Horne bare var for stærke i mand mod mand spillet. Forsvaret får slet ikke fat og Malene får ikke den debut på 2. holdet hun havde forventet. Hornes venstre fløj scorede efter behag og 1. halvleg slutter 15-10 til Horne.

2. halvleg ligner første – vi kommer yderligere bagud, og er på intet tidspunkt med i kampen. Vi forsøger med 2 mandsopdækninger, men intet virkede denne søndag. Det skal siges at Horne spillede en rigtig god kamp – og ifølge deres træner, nok også den bedste kamp i sæsonen. Efter kampen var døren lukket i lang tid i vores omklædningsrum, vi fik en god snak om attitude, mentalitet og ikke mindst en plan for de næste kampe. Der er gået 68 mål ind de 2 sidste kampe, så der er lidt og arbejde med.

Næste kamp er først d. 23/2 mod topholdet Svenstrup – så vi holder nu 14 dages kamppause