05.08.2012
m_admin

Igen i 2. division

AABYBRO HK IGEN I 2. DIVISION.

Efter en sæson, hvor Aabybros damer, efter en tur i rutchebanen, endte med at spille sig ud af anden division, har det nu vist sig, at konsekvensen af Stjernen Odenses udtrækning af holdet i første division får indflydelse på Aabybropigernes sportslige muligheder i sæsonen 2012/13.

Indtil holdet blev ramt af en del skader og graviditet, havde det vist, at det kunne spille med blandt de bedste i 2. division i den forgangne sæson. Truppen var imidlertid ikke bred nok til at stå imod det pres, der blev en konsekvens af de mange frameldinger. Til sidst måtte holdet derfor give sig i opspilskampe mod Vejle. Et enkelt mål blev forskellen på succes og fiasko.

Placeringen øverst på reserveholdslisten har nu maget det således, at vi overtager Vendsyssel håndbolds plads i 2. Division.
Netop nu har vi ikke helt overblik over situationen på spillersiden. Grundlæggende har vi en rigtig god stamme på holdet, men vi er stadig skadesramte, og har brug for et par spillere yderligere. Vi har alligevel takket ja til muligheden og håber på, at vi kan gøre truppen lidt bredere – og måske også lidt skarpere – inden det for alvor går løs igen.

Klubben råder over en organisation og et setup, der til fulde matcher kravene til at spille i anden division og det er også helt i tråd med klubbens sportslige målsætninger.

Yderligere oplysninger hos træner Andreas Larsen – 5180 7022 eller formand Bjarne Christiansen – 5380 3600

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer