09.12.2013
m_admin

Jaaaa ……. endelig en sejr til 3. division

Vi gik ind til kampen mod Viborgs ligareserver, med kniven på struben. Efter 3 nederlag i træk var vi røget ned som nummer 11.  Viborg lå nummer 10 med samme pointtal som os – nemlig 6

Vi starter kampen rigtigt godt og scorer på alle angreb, mens vi i den anden ende dækker godt op. Viborg går frem i 5-1 opdækning – men den løser vi fint og især Anne får skudt deres målmand fuldstændig i sænk. Pauseføring på 17-13

2. Halvleg starter Viborg med at mandsopdække 3 spillere, hvilket de ikke havde held med – Pernille løser det fint og får spillet vores fløje fri til sikker scoring. Viborg går til sidst ned i 6-0 , dog med mandsopdækning af Anne, men vi holder stand og vinder 28-24 og hopper op som nummer 7 i rækken.
Nu er der julepause, dog mangler vi og møde Valsgaard, den kamp spilles 5. Jan 2014