30.10.2011
m_admin

Klogt spil gav sejr i Frederikshavn.

Det blev endelig til en sejr for JS herre denne weekend.

I Frederikshavn, blev et ellers stærkt hjemmehold slået 20-28. Vi fik en fin start på kampen, hvor specielt vores bagspillere bød ind med en flot række mål, og Jesper Egebo havde den ene redning efter den anden. Havde vi været endnu skarpere i første halvleg, kunne kampen reelt have været afgjort der.

Vi går dog til halvleg foran med 3 mål, og fornemmelsen i omklædningen var derfor god, men vi vidste at Frederikshavn havde meget at byde på, så der var stadig noget nervøsitet.

Heldigvis står vi flot imod de første 15 minutter, og med et par contra scoringer, efter et par flotte redninger fra Jesper Thomsen der kom ind med 13 minutter tilbage af kampen, forsvandt den sidste tvivl om hvem der skulle vinde kampen.

Vi var kampen igennem gode til at vurdere hvilken indsats der skulle sættes ind, ligesom der er stor ros til spillerne for at holde fokus på spillet kampen igennem. Flot indsats af alle mand i både forsvar og angreb. Flest roser dog til Søren Kristensen der styrede angrebet i sikker stil.