26.11.2012
m_admin

Når bare man fører til sidst ..

Efter to sejre i de seneste to kampe var det et toptændt Aabybromandskab der i dag tog imod Søndermarken. Søndermarken er et rutineret hold med masser af spillere, der har mange divisionskampe i bagagen.

Fra kampens start var vi i teten. Der var ikke meget kvalitet i afslutningerne i nogen af enderne af banen. Til gengæld var der gode forsvars- og målmandspræstationer. Halvlegen sluttede med en kneben føring på 10-9.

Fra 2 halvlegs start var vi toptunede og hurtigt fik vi bragt os foran med 4 mål. Angrebsspillet var stadig ikke godt, men kontrafasen var fin og det gav masser af scoringer de første 10 min. Efter 12 minutter af halvlegen var vi i total kontrol og foran 19-16.

Derefter gik der 15 minutter hvor vi holder scoringspause og med 3 minutter tilbage af kampen har Søndermarken bragt sig foran med 22-19. Heldigvis er vi inde i en periode hvor tingene går vores vej.

En udvisning til Søndermarken blev godt udnyttet og da uret runder 29 minutter får vi udlignet til 22-22. Det rutinerede Søndermarken hold er i stand til at spille 52 sekunder før afslutningen falder. Heldigvis bliver der brændt.

Med to sekunder tilbage at spille får Tine Mikkelsen bolden på venstre fløj og lopper den ”elegant” i mål til 23-22.

7 point i november er ganske glimrende.

Målscorere: Nanna Jensen 6, Louise Andersen 5, Monika Birkholm 4, Lene Dietz 2, Tine Mikkelsen 2, Helene Simoni 1, Kirstine Staal 1, Anette Andersen 1, Pernille Larsen 1