06.01.2014
m_admin

Nederlag i årets første kamp (3. Division)

Vi tog til Valsgaard uden Anne, da hun havde hjulpet 1. holdet om lørdagen i Ringkøbing. Til gengæld var Laura Kjær tilbage efter og ha været på ferie i 1. halvdel af sæsonen.

Inden kampen aftalte vi at spille med stor tålmodighed og stå godt i forsvaret – begge dele lykkedes i starten af kampen, vi kommer foran 4-2 og Kristine i målet står rigtigt godt. I den anden ende havde Valsgaard også en god keeper, Ann Britt Holm, tidligere ligaspiller i Aalborg DH – hun tog de fleste af vores langskud, men stor ros til Line for alligevel og holde os inde i kampen, med et par mål på langskud. Taktikken var at spille ud ad i banen og spille os fri til en masse fløjskud, samt indspil til stregen. Dette lykkedes også fint, men Valsgaard havde lidt mere fart i spillet og gik til pausen foran 13-8.

2. halvleg starter vi godt – deres bedste spiller, Jannie Lynge (tidligere Svenstrup) vrikkede om på foden og måtte gå ud til behandling – mens hun er ude, kommer vi op på 18-18 med 9 min igen. Desværre får Valsgaard et par kontramål og har lidt flere kræfter til sidst, så vi taber 24-20. MEN, stor ros til alle og vi vinder 2. halvleg med ét mål. Jeg ser optimistisk fremad mod næste søndag, hvor Ravnstrup kommer på besøg. Den kamp er vigtig, Ravnstrup ligger med samme point som os, så kan vi vinde den, kan vi holde dem under os inden friweekend d. 18-19/1