02.12.2013
m_admin

Nederlag i bundopgør (3. Division)

Vi tog til Løgstør med 2 nederlag i bagagen, samtidig med at Løgstør havde hentet 5 point i deres sidste 3 kampe.

Vi får en forfærdelig start og scorer slet ikke de første 18 min – bagud 7-0. De sidste 12 minutter kommer vi bedre med og går til pause bagud 10-6

2. halvleg starter med at Løgstør bringer sig yderligere foran 12-6, inden vi igen får bedre fat i forsvaret. Line får lavet nogle mål, samt trukket flere 2 min. udvisninger. Det betød vi kom helt tæt på, men ved stillingen 15-14 misser vi desværre et par kontraer og Løgstør scorer mere end os de sidste 10 minutter og vinder 22-16

Ingen mål de første 18 minutter og kun 16 i alt – så kan man ikke regne med point. Vi må op på hesten igen på søndag – hvor Viborgs ligareserver kommer til Aabybro hallen