16.01.2012
m_admin

Nederlag til rækkens næstbedste hold

Vi kom fint fra start rent angrebsmæssigt og havde scoret 8 gange efter blot ti min, men desværre var vores forsvar ikke i omdrejninger og Haderslev scorede i samme tempo som os.. Ved stillingen 10-10 efter 17 min begyndte  et deres forsvar at få fat og vi fik ikke scoret og heller ikke bremset dem når de kom i høj fart mod os.. Ved pausen havde de slået et hul – 19-14 til hjemmeholdet efter de første 30 min…   I pausen foretog vi nogle små taktiske justeringer men frem for alt blev vil enige om at gå mere til den.. Det hjalp i starten og vi fik hentet et par mål, men så bliver vi ramt af et par ærgerlige udvisninger og de bragte sig foran 25-18 med små 20 min igen.. Nu var det alt eller intet. Vi satsede og fjernede to af deres bagspillere og det gav fin succes og med 5 min igen var kun nede med to og havde selv bolden… Men tre angreb i træk nede med to smed vi bolden væk og dermed lukkede de kampen.. Lidt ærgerligt da vi alle stod med en følelse af at vi med lidt mere sikkerhed i spillet og lidt held kunne vi rent faktisk ha vendt kampen..  Så ærgerligt, men en god fight af pigerne – specielt i anden halvleg..   Mål: Dietz 8, Staal 7, Line Nadja Lena og monika 3 hver, Anette 2, amalie 1