27.01.2014
m_admin

Nederlag til tophold (3. Division)

Efter vores flotte sejr sidst over Ravnstrup, skulle vi nu prøve kræfter mod topholdet fra Aalborg HK. Sidst vi spillede mod dem fik vi en kæmpe øretæve, og Aalborg HK er helt klart det bedste hold vi har mødt i rækken.

Vi starter kampen helt skævt – kommer hurtigt bagud 0-3 og senere 4-11, Aalborg HK var klar fra start – deres back var stærkt skydende, og deres kontraspil virkede skræmmende! Vi kommer dog bedre med scoringsmæssigt, men vores forsvar var slet ikke i gear og 1. halvleg ender med mange mål, 16-19 til Aalborg HK

2. halvleg får vi bedre fat – vi kommer op på 20-21 men brænder en kontra. Derefter slap kæfterne op – Aalborg HK øger igen og deres keeper står en rigtig god kamp, hvilket betyder vi kun laver 9 mål i 2. halvleg.

Vi var oppe mod en seriøs bejler til oprykning til 2. div, og et hold som 9 ud af 10 gange vil slå os. Næste kamp er på søndag ude mod Horne – en vigtig kamp, da Horne ligger med 13 point og vi med 10.