04.02.2021
Steffen Sonne

Ny satsning på U17 Drenge i Aabybro HK

Aabybro HK har gennem de seneste fire sæsoner haft rigtige store årgange i U15 drenge og har samtidig været repræsenteret i landets bedste række gennem hele perioden. Dygtige trænere og ledere har skabt et rigtig godt træningsmiljø med stort fokus på både social trivsel og håndboldmæssig udvikling der samtidig har udmøntet sig i nogle rigtig flotte resultater, som vi er meget stolte af. Også i indeværende sæson er der store og talentfulde U15 og U13 årgange i klubben, og der er i det hele taget rigtig mange unge håndboldspillere på vej.

Desværre har vi som klub generelt ikke formået at bygge videre på disse store årgange, når blandt andet efterskolealderen og mange andre interesser har meldt sig i teenageårene. Men, det vil vi gerne lave om på nu, og derfor har vi søsat et projekt, som i første omgang skal resultere i, at Aabybro HK for den kommende sæson igen vil være repræsenteret i U17 drengerækken med et, og meget gerne to hold.

Første step har været at kontakte mange af klubbens tidligere og nuværende U15 drenge spillere, og heldigvis er der mange som er interesseret i at vende tilbage til de gode rammer i Aabybro HK efter endt efterskoleophold mv. Det tegner lovende med positivt tilsagn fra rigtig mange.

Derudover kan vi nu med glæde meddele, at der også er lavet aftale med ny cheftræner for U17 drengene i Aabybro HK. Malthe Carstensen, oprindeligt fra Vestbjerg, og i denne sæson træner for U15 drenge 1. division i Støvring-Skørping har sagt ja til at svinge taktstokken i sæsonen 2021/22 og gerne i en længere periode, hvis det bliver en succes, og vi formår at skabe det gode og langtidsholdbare miljø, som vi alle ønsker. Malthe har gennemført DHF’s Talenttræneruddannelse og desuden tidligere været assistent for U17 og U19 Liga hos EH Aalborg.

Malthe glæder sig rigtig meget og vil i træning og kamp have fokus på både den sociale trivsel samt den enkeltes og holdets udvikling. Som I alle andre sammenhænge insisterer vi i Aabybro HK på, at der skal være plads til alle, vi skal have det sjovt og vi skal udvikle os, og så vil vi rigtig gerne vinde nogle håndboldkampe. Hvilket niveau og hvilken række et kommende U17 drengehold skal tilmeldes vil naturligvis først og fremmest afhænge af spillertruppen og drengenes lyst og ambitioner. Vi håber at kunne tilbyde både divisionshåndbold og A-række.

Afhængigt af hvordan og hvornår den nuværende sæson slutter, forventer vi træningsopstart for de kommende U17 drenge medio maj. Forinden da vil der blive indkaldt til opstartsmøde, hvor spillerne kan hilse på Malthe, som også her vil afsløre planerne for en ny spændende sæson.

Er du årgang 2004 eller 2005 og interesseret i at høre mere allerede nu, er du velkommen til at kontakte nedenstående (årgang 2003 har også mulighed for at være med på dispensation):

Malthe Carstensen 22411910 (U17 Drenge Aabybro HK 2021/22)

Kim Andersen 29866090 (U15 Drenge 1. division Aabybro HK)

Mads Stouby 2527015 (Formand, Aabybro HK)

Alle er velkommen, Vi ses!

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer