03.10.2011
m_admin

Ny sejr i 2. division

Efter vores fine debut i 2. division med sejr over Skovbakken gik turen nu laaaangt mod syd. 350 km skulle tilbagelægges i bus inden vi kunne gå ind til kampen mod Svendborg.

Vi fik en fin start og fik dækket godt op, gode redninger og fremfor alt nogle kontrascoringer. Dette krydret med super angrebsspil gjorde at vi lynhurtigt kom foran 7-3. Herefter valgte Svendborg at mandsopdække Dietz i resten af kampen efter hun havde scoret 2 gode mål og 3 frispilninger. Vi holdt føringen resten af halvlegen og kunne gå i omklædningsrummet foran 15-12.

I anden halvleg kom Svendborg ud som lyn og torden og vi var lidt på hælene og det lykkedes Svendborg at komme tilbage i kampen og kom på 20-20, men herefter stod der Aabybro på de sidste 17 minutter. Suverænt forsvarsspil samt en god præstation af Dorte i målet gjorde at vi igen fik gang i kontraen og vi fik igen slået et hul på 4 mål – herefter kørte vi Svendborg over og sluttede med en fortjent sejr på 32-25. En sejr der kunne være blevet noget større, men for søren hvor er vi tilfredse med at have 4 point på kontoen efter 2 kampe.

Mål for Aabybro:

Malene Vejrum 9, Camilla Søndergård 8, Anette S. Andersen 6, Kirstine Staal 3, Kristine Starcke 2, Lene Dietz 2, Louise Andersen 1, Nadja Krogshave 1

Fyens Stiftstidende skriver:

Svendborg knækket af oprykkere

Håndbold, 2 division, kvinder, Svendborg – Aabybro 26-32.
Aabybro missede sidste sæson deres chance for at rykke i 2. divison, da de tabte deres kvalifikationskampe, men jyderne fik en hjælpende hånd af først Horsens som gik fallit og derefter af Søndermarken som ikke ønskede at rykke op. Nu er holdet tophold efter to sejre, og søndag gik det ud over Svendborg.

Gæsterne trak hurtigt fra i kraft af bedre fysik, og ved at udnytte værternes mange fejl. Kort før pausen fik hjemmeholdet halet lidt ind, og midt i 2. halvleg lykkedes det endda Svendborg at udligne. Men desværre for sydfynboerne fik gæsterne, som havde en 300 km køretur i benene, stabiliseret forsvaret, så de kunne løbe sejren hjem i slutfasen.