07.06.2019
Steffen Sonne

Nyt håndboldstævne i Aabybro

Aabybro HK vil gerne genoplive traditionen med  et årligt håndboldstævne i Aabybro. “Vi har inviteret alle kommunens håndboldklubber samt øvrige klubber i nærområdet til opstartstævne den 20.-22. september forud for den kommende sæson. Vi ved at rigtig mange både unge og ældre håndboldspillere i Aabybro har fantastisk gode minder fra det tidligere Aabybro Påskestævne. De oplevelser vil vi også gerne give til de nuværende ungdomsspillere i klubben, og derfor prøver vi nu med et opstartsstævne i stedet.”
Stævnet har fået navnet “go!JammerbugtCup” og arrangeres i samarbejde med go!Jammerbugt og hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel.
Det er ikke et mål i sig selv for Aabybro HK, at stævnet skal give store overskud. Det drejer sig mere om at give ungdommen gode oplevelser indenfor håndboldsporten sammen med deres kammerater. Derfor er deltagelse i stævnet også gratis for alle, udover et fast holdgebyr som skal dække udgifter til dommere, præmier mv. Der er som udgangspunkt ikke mulighed for overnatning og forplejning, men der er dog planer om i samarbejde med DGI Huset Aabybro at tilbyde frokost til deltagerne for en beskeden betaling.
Aabybro HK håber at mange af kommunens øvrige håndboldklubber vil bakke op om stævnet, sådan at stævnet også samtidig kan danne rammen om et godt gammeldags kommunemesterskab.
< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer