17.03.2014
m_admin

Nyt nederlag til 3 div damer

Efter nederlag sidste weekend i Oddense/Otting, skulle vi op mod Visse IF som havde 13 point mod vores 12. Så vi skulle have 2 point for og lægge afstand til bunden.

Kampens start var helt lige – men igen kommer vi bagefter efter 10 min, og vores angrebsspil fungerede slet ikke. Visse havde fart i fødderne og deres bagspillere var godt skydende. Vi går til pause bagud 9-12

2. halvleg bliver ikke meget bedre – vi laver et hav af tekniske fejl og skyder helt ved siden af mål på oplagte chancer. Kombinationen af vores ringeste kamp i sæsonen – og en rigtig god kamp af Visse, gør at vi taber kampen 16-23

Nu ligger vi til nedrykningsspil med 2 point op til Viborg. Hvis vi skal væk derfra, skal vi vinde de 2 næste kampe, som er hjemme mod Løgstør og ude mod Viborg.