29.08.2016
Mads Hau Hansen

Nyt tiltag for alle målmænd i Aabybro HK

Aabybro HK, i samarbejde med Team Vadum – Aabybro, fortsætter bestræbelserne på at tiltrække, fastholde og dygtiggøre de mange spillere i ungdomsafdelingen. Vi vil gerne stå på to ben ved at henvende os til både bredde og elite og ser bestemt ikke dette som modsætninger, men derimod som forudsætninger for hinanden.
Derfor er der til den kommende sæson bl.a. ansat en decideret målmandstræner i skikkelse af Erik Borup, som har lang erfaring både som spiller og træner på højt niveau. Erik vil koncentrere sig om målmændene fra U12 til senior og i løbet af sæsonen være til stede og støtte op om både træning og kamp. Der vil være et individuelt fokus på den enkelte målmand med opfølgning og evaluering af præstationer. Desuden vil der flere gange i løbet af sæsonen blive afholdt samlinger udelukkende med fokus på målmandsfaget.
Desuden er der indgået aftale med DGI Huset i Aabybro om i fællesskab at arrangere fysisk træning for U14-U18 under ledelse af DGI Husets dygtige instruktører. Træningen vil bl.a. blive gennemført med deltagelse af uddannede fysioterapeuter med egen erfaring fra tophåndbold. Den endnu større fokus på spillernes fysiske formåen er en erkendelse af, at denne er stadig mere afgørende for succes i håndbold samt meget vigtig i forhold til forebyggelse af skader, og endelig ikke mindst en meget populær aktivitet blandt spillerne.
Disse aktiviteter er en naturlig fortsættelse af den meget positive sportslige udvikling som Aabybro HK er inde i, bl.a. via samarbejdet i Team Vadum – Aabybro. Medlemstallet vokser stadig, og der er et godt tilbud til alle uanset niveau og ambitioner.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer