21.04.2021
Steffen Sonne

Opstart af indendørs håndbold

 

Der er nu igen mulighed for at dyrke indendørs håndbold, og det er vi godt nok mange som har glædet os til. Sommertræningen frem mod juni bliver i år tilbudt flere af de yngre årgange, end det normalt har været tilfældet. Dette skyldes at vi rigtig gerne vil se jer i hallen igen, og at vi samtidig er sikre på, at rigtig mange af jer har savnet at spille håndbold.

Der er blevet arbejdet rigtig hårdt på at have alle træner teams til den kommende sæson på plads her før opstarten går til sommertræningen, og vi er heldigvis rigtig tæt på. Der trænes nu i de nye årgangsinddelinger, som vil være gældende efter sommerferien. Kontakt endelig klubben, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal spille på.

DGI Huset er endnu ikke åbnet for almindelig brug. Derfor er aftalen indtil videre, at man som hold mødes udenfor hovedindgangen 10 min. før træningsstart, hvorefter man vil blive lukket samlet ind. Efter endt træning mødes hele holdet igen i forhallen, hvorefter man vil blive lukket samlet ud. Der vil være mulighed for omklædning, men vi anbefaler, at man så vidt muligt møder op omklædt.

Vi er klar, og I er klar, så nu skal vi bare i gang :-)………..seniorhåndbold er dog først fra torsdag den 6. maj.

Sommer træningstider er som følger:

 

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer