27.11.2011
m_admin

To point mere på kontoen

på udebane i Annex Hallen mødte vi JAI og det skulle vise sig at de var mere klar til kamp fra start end os.. Vi lavede for mange fejl og det gav mange kontraer til JAI.. Efter 22 min viste måltavlen 13-7 til hjemmeholdet, men heldigvis fik vi bedre fat i forsvaret og samtidig kom der mere flow over angrebsspillet. Det gjorde at vi fik reduceret lidt inden pausen og var bagud med 15-12 efter 30 min.. En god snak i pausen gjorde at vi foretaget lidt justeringer i forsvaret og det gjorde at vi efter ti min fik kontakt og herefter styrede vi begivenhederne og fik kontrol over afslutningen. En god holdindsats sikrede os to fortjente points via en 22-26 sejr. Aabybros målscorere: Nadja Krogshave 5 Monica Birkholm 5 Anette Sloth Andersen 4 Malene Vejrum 4 Lene Dietz 3 Camilla Søndergaard 3 Amalie Bak 2