15.03.2013
m_admin

Så gik den ikke længere

Efter 5 sejre på stribe gik den ikke længere for Aabybro HK.
Første halvleg var meget lige. Holdene fulgtes pænt af til stillingen 9-9, men så fik vi desværre en periode på 10 minutter hvor vores angrebsspil slet ikke fungerede og det resulterede i at Mors kunne gå til pausen foran med 3 mål.

I pausen var vi enige om at give alt vi havde tilbage, således vi kunne få en sejr ud af den lange køretur. Vi startede 2. halvleg fint med godt forsvarsspil og hurtige kontraer, men desværre blev 4 kontraer i træk brændt! Og i stedet for føring til os stod der pludselig 16-11 på tavlen. Herefter var vi ikke mere tilstede i kampen. Mors fortsatte ufortrødent og det var tydeligt at kræfterne var brugt op på Aabybroholdet. At kampen sluttede med en 11 målssejr synes jeg er misvisende for styrkeforholdet på de to hold, men på en dag hvor ressourcer og motivation ikke var tilstede i 60 minutter, kan det ende sådan.

I omklædningsrummet efter kampen blev vi enige om at træne godt den næste uge, således vi kan slutte sæsonen godt af, når Skovbakken på torsdag kommer på besøg i Aabybro.

Målscorere: Louise Andersen 4, Nanna Jensen 4, Tine Mikkelsen 3, Kirstine Staal 3, Katrine Stilling 3, Anette Andersen 1, Pernille Larsen 1, Jeanett Andersen 1