m_admin

Sæsonens første sejr

Vigtig sejr i Aars
Vesthimmerland – Aabybro HK 21-24 (8-13)
Efter uafgjort i den første kamp på hjemmebane, var det et lidt nervøst Aabybro hold der mødte til kamp i Aars søndag eftermiddag.
Kampen startede lidt nervøst fra begge sider og ingen af holdene fik rigtigt ramt det rette niveau i angrebsspillet. Til gengæld stod begge forsvar godt og det betød at stillingen efter 11 minutter kun var 4-2 i vores favør. Som 1. halvleg skred frem kom vi mere og mere i teten. Caroline Gaardbo Kanonerede boldene i mål flere gange og på fløjen var Kirstine Staal utrolig træfsikker. Vi trak fra og ved pausen var vi foran med 5.
Fra 2. halvlegs start fortsatte vi det gode spil. Vesthimmerland havde meget svært ved at finde løsninger i deres angrebsspil og vores kontramaskine var velsmurt med 14 minutter igen førte vi 21-13 og kampen var afgjort. Desværre bliver vi ramt af 3 udvisninger samtidig med at koncentrationen svigter både på og udenfor banen og det betyder at kampen slutter med de misvisende cifre 24-21.
46 minutters super håndbold, håndbold som vi ønsker at spille det hver gang vi går på banen.
Nu har vi desværre 3 ugers pause inden det er tid til et rigtigt lokalopgør søndag d. 27. oktober hvor Sæby kommer på besøg i den ”nye” Aabybro hal.