28.05.2014
m_admin

Samarbejde skal styrke håndbolden

Aabybro HK indgår i et samarbejde for at styrke damehåndbolden i Aalborgområdet.
Efter et år hvor damehåndbolden har ligget underdrejet i Aalborgområdet, er der nu kræfter i gang for at sikre, at der atter sker noget i sporten.

Et samarbejde mellem håndboldklubberne i Visse, Dronninglund og Aabybro vil arbejde i retning af at højne niveauet og har i første omgang sigtet rettet mod første division.

Formålet er først og fremmest at sikre, at der vil være et tilbud til områdets unge talentfulde spillere, så de ikke skal søge væk fra landsdelen for at dyrke deres idræt. Desuden bør der naturligt være håndbold på et vist niveau i og omkring Aalborg.

Afsættet tages i Aabybro HK’s hold i 2. division, som i den forgangne sæson var snublende nær en oprykning til landets næstbedste række. Fundamentet er således på plads – holdet er godt, og selv med en ganske lille tilgang vil samarbejdets hold givetvis igen spille med om oprykningen.

Det træningsmæssige er lagt i hænderne på trænerduoen Jesper Stick og Camilla Søndergaard, og organisatorisk vil det nye samarbejde blive ledet af to personer fra hver af de tre klubber.  

Dronninglund IF / Aabybro HK / Visse IF

Se hele pressemeddelelsen her:

Samarbejdet skal dels ses som en direkte forlængelse af U16 og U18 pigeelitesatsningen,  som under navnet Aalborg Ungdomshåndbold har været en succes. Med dette tiltag kan udviklingen af håndboldtalenter fortsættes – også efter at de overgår til en seniortilværelse, og dels skal det også medvirke til at der etableres en enhed, der både organisatorisk og økonomisk er robust nok til at imødekomme de krav, der stilles til at drive en klub på et højere niveau.

Holdfællesskabet skal være økonomisk selvfinansieret, med egne sponsorer, der skal dække driften.

Klaus Simonsen
40406834
[email protected]

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer