11.11.2013
m_admin

Sejr i 3. Division

Efter 24-23 nederlag ude i Svenstrup sidste weekend, stod vi nu over for rækkens bundhold, Hjørring. De havde endnu ikke formået at få point, i de første 5 kampe – så skulle vi ligge lidt afstand til bunden, skulle kampen mod Hjørring vindes!

Hjørring var svære at spille mod – de spillede ustruktureret og langsomt. Men vi havde god tålmodighed i forsvaret og Kristine i målet holder dem nede på kun 6 mål i 1. halvleg. Jeg havde igen Pernille til rådighed – og hun kom ind og fik sat spillet rigtigt godt op, så Line og Anne kunne nyde godt af hendes opspil, som bare skulle skydes i kassen. 1. halvleg ender 12-6 til os.

2. halvleg blev lidt noget rod – vi mandsopdækkede Hjørrings 2 bedste spillere, hvilket gav lidt kontrascoringer, men også en uskøn kamp. Vi ender med og vinde 28-18 og er nu oppe på 6 point for 6 kampe.