m_admin

Sejr i ny svær udekamp

Thy/Mors – Aabybro HK 24 -29 (9-16)

I dag var turen kommet til endnu en svær udebanekamp i Thisted, hvor den nye holdsammenslutning Thy/Mors har hjemmebane. VI vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp så derfor var det vigtigt at vi fra start var klar til kamp.

Da kampen startede, var vi helt klar. Forsvaret stod eminent og angrebsmæssigt scorede vi på 11 af de første 12 angreb og efter 18 minutter var vi foran 11-3. De næste 10 minutter var vi også klart i teten, men desværre brændte vi lidt for meget de sidste 10 minutter af første halvleg og det betød at vi ikke fik lukket kampen. Ved pausen var vi foran 16 – 9.

2. Halvleg blev en meget mere tæt affære og vi fik aldrig det samme flow i vores spil. Heldigvis var forspringet så stort at Thy/Mors aldrig var i nærheden af at komme helt tæt på. En sikker sejr på 29 -24 blev kampens resultat. Endnu engang var det Nanna Kjær der blev topscorer, i dag scorede hun 10 gange.

Efter 4 kampe kan vi notere 7 point på kontoen, hvilket er perfekt. Vi glæder os til at se mange mennesker i Aabybro Hallen på søndag 15.00 hvor Holstebro kommer forbi.

Målscorere: Nanna Kjær 10, Kirstine Staal 5, Katrine Stilling 3, Lene Dietz 3, Pernille Kjær 2, Caroline Gaardbo 2, Ditte Jespersen 2, Amalie Bak 1, Louise Andersen 1