27.01.2013
m_admin

Sejr over topholdet

Dagens kamp mod Hornbæk var på papiret året sværeste. At møde rækkens tophold på udebane må være den sværeste test. En test, som vi efter to flotte sejre glædede os til, men også vidste, ville blive rigtig svær.

Som så mange gange før startede vi kampen rigtigt godt. Hurtigt kom vi foran med 4 mål og Hornbæk havde mere end svært ved at spille sig frem til chancer. Hornbæks farlige bagspiller Louise Malling blev holdt i meget kort snor. Efter 25 minutter var vi foran med 14 – 8 og havde flere chancer til at lukke kampen. Desværre blev vi ramt af et par udvisninger der gjorde at vi ikke fik slået det afgørende hul og ved pausen var vi ”kun” foran med 15-11.

Hornbæk fik i starten af 2. halvleg reduceret yderligere, men så var det som om Aabybro spillerne lige skruede lidt op for blusset og nærmere på end 2 mål kom Hornbæk aldrig. Hornbæk forsøgte sig i slutminutterne med en mandsopdækning af Katrine Stilling, men på en dag hvor holdet var klart den bedste spiller, tog andre over, og med 2 minutter igen var vi foran 27-23. Kampen var afgjort. Hornbæk fik et par lette mål til sidst, men det betød intet på en dag hvor vi var det bedste hold.

Med sejren er vi for første gang i sæsonen over nedrykningsstregen – en position vi har tænkt os at fastholde resten af sæsonen.

Målscorere: Kirstine Staal 5, Nanna Jensen 5, Lene Dietz 4, Katrine Stilling 3, Amalie Bak 3, Louise Andersen 2, Pernille Larsen 2, Jeanett Andersen 2, Anette Andersen 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer