21.01.2013
m_admin

Sejr på hjemmebane

Efter sidste weekends flotte sejr over Sæby var det i dag Holstebro der kom forbi Aabybro Hallen.

Fra starten af kampen spillede vi frisk til. Lene Dietz startede som lyn og torden og efter 10 minutter havde hun allerede scoret 3 gange. Angrebsspillet fungerede fint og vi havde let ved at komme til gode scoringsmuligheder. Defensivt havde vi dog svært ved at styre Holstebros bagkæde hvor vi især havde problemer med Ann Sofie Sonne og Pernille Olsen. Derfor var Holstebro stadig med ved pausen hvor stillingen var 14 -14.

Fra 2. halvlegs start fik vi langt bedre fat i forsvaret og det førte til en lang række kontraangeb, desværre var vi ikke effektive nok på vores frie chancer og derfor fik vi aldrig slået det afgørende hul til Holstebro. Med 10 minutter igen forsøgte Holstebro sig med et offensivt 3-3 forsvar, men tålmodigt angrebsspil førte til flere scoringer.

Endelig er vi igen over den direkte nedrykningsstreg – en position vi vil gøre alt for at fastholde, og meget gerne forbedre, frem mod sæsonafslutningen.

Målscorere: Jeanett Andersen 5, Kirstine Staal 4, Pernille Larsen 4, Katrine Stilling 3, Nanna Jensen 3, Lene Dietz 3, Tine Mikkelsen 3, Amalie Bak 2

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer