30.10.2011
m_admin

Sejr på Sydfyn

Endnu en lang bustur til Sydfyn gav en sikker sejr på 32-27 efter en pauseføring på 16-9. I første halvleg stod forsvaret nærmest perfekt og vi lukkede kun 9 kasser ind og i pausen var vi enige om at det nok lige var i overkanten… Anden halvleg blev en underlig affære – vi startede fint om kom foran med 10 da der manglede 12 min – men så synes den ene dommer at han var for lidt i fokus, så det sørgede han lige selv for at komme.. Nogle mærkelige kendelser og udvisninger gjorde at sejren kun blev på 5 mål, men som den kloge mand vil sige så giver en sejr kun to point uanset størrelsen… Vi er glade og tilfredse og også stolte over at ligge nr 2 i skrivende stund.. Mål for Aabybro: Camilla 12, Nadja 6, Anette 5, Nanna 4, Staal 3 og Amalie 2 mål..