19.02.2013
m_admin

Sejr til Jyllandsserien i topopgør.

Vi havde en perfekt opstart til kampen lørdag eftermiddag. To gode træninger i ugen op til og forstærkning af Jeanet Andersen fra 2 div.
Vores forsvar var vores bedste våben mod Nøvling – at lukke 15 mål ind i 2 x 30 min er absolut godkendt. Dog scorede vi selv kun 19 mål på en fantastisk ung keeper fra Nøvling, som alt for ofte stod i vejen.

Vi var foran fra start til slut og spillede os frem til mange helt frie afslutninger – specielt Lena og Michela på hver sin fløj, havde mange afslutninger. Line spillede en rigtig god 1. halvleg, hvor hun fik sendt bolden rundt i hele målet.

Helene, Jeanet og Anja dækkede godt op i midterforsvaret og Nøvling sled og slæbte for og komme til en kvalificeret afslutning. Trine og Sus supplerede hinanden godt i målet, og stod en halvleg hver.

Sejren var aldrig i fare og blev vundet 19-15 – Vi går nu 4 spændende kampe i møde, heraf tre på udebane og en hjemme. Vi kan selv afgøre om vi vil beholde 1. pladsen, men er samtidig afhængig af, at 2. division bliver i rækken, for at en oprykning til 3. division kan blive aktuelt.