15.12.2013
m_admin

Sikker sejr i årets sidste kamp

Det var med en smule bange anelser at vi tog af sted til sidste udekamp inden julepausen. 3 spillere havde meldt forfald til kampen og både Katrine Stilling og Pernille Kjær var langt fra kampklar, men tvunget til at spille.

Kampen startede meget nervøst og begge hold lavede et hav af tekniske fejl og dårlige afslutninger. Heldigvis var dagens substitut på venstre fløj Josefine Mattesen helt klar og scorede vores 4 første mål. Efter 19 minutter var vi bagud med 8-7 og vi havde slet ikke ramt vores niveau. Et par udskiftninger betød at vi fik helt fat inden pausen og de sidste 12 minutter vandt vi 5-1 og vi kunne gå til pausen foran med 3.

I pausen tog vi en stille og rolig snak om vores muligheder i 2. halvleg og det virkede. De første 12 minutter af 2. halvleg holdt vi Randers nede på 1 scoring og da vi samtidig scorede 6 gange var vi foran18-10. Resten af kampen blev spillet med håndbremsen trukket og vi vandt en lille med sikker sejr.