10.03.2014
m_admin

Sikker sejr i frygtet udekamp (2. Division)

Efter det meget imponerende resultat som vi præsterede i tirsdagens pokalkamp, vidste vi alle, at en kamp mod FCM 2 kunne blive yderst vanskelig.

Kampen startede også meget nervøst, og gennem hele 1. halvleg havde vi mere end svært ved at score på FCMs velspillende målmand. Heldigvis havde vi også selv to velspillende målmænd med, og derfor gik vi til pausen foran med 2 mål.

I pausen blev vi enige om at vi blev nødt til at ændre på tingene og få mere fart i benene. Forsvaret blev ændret og angrebsmæssigt satte vi mere fart i tingene, det betød at vi lynhurtigt kom foran med 7 scoringer. Resten af halvlegen fortsatte det gode spil og efter 30 gode minutter kunne vi fortjent køre hjemad med en sikker 13 måls sejr.

Målscorere:  Nanna Jensen 7, Lene Dietz 6, Katrine Stilling 5, Louise Andersen 4, Pernille Kjær 3, Ditte Jespersen 2, Jeanett Andersen 1, Kristine Staal 1, Caroline Gaardbo 1

En meget begivenhedsrig uge er slut og nu begynder vi at kigge fremad mod næste uges topopgør mod Vesthimmerland. Kampen spilles 15.00 i DGI Huset Aabybro.

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer