06.04.2014
m_admin

Sikker sejr mod rækkens bundhold

Det blev desværre ikke nogen køn kamp tilskuerne til dagens kamp i damernes 2. division fik at se. Dertil var modstanderen fra Ringkøbing ganske enkelt for ringe. For at skabe en god håndboldkamp, kræver det at de to hold er tilnærmelsesvis på samme niveau. Dagens modstandere kom til kampen med en målsætning om at tabe med under 20 mål. Det lykkedes de med. Vores mål var at vinde, hvilket vi klarede uden større anstrengelse.

Jeg vil derfor hellere nu se frem mod de to næste opgør, som skal spilles i løbet af den næste uge, siger træner Andreas Ingerslev Larsen. Her bliver udfordringen af en helt anden karakter. Vi starter med en meget spændende pokalkamp på torsdag kl. 19.45 hjemme i DGI-huset mod Skive fra håndbold ligaen. Det bliver en voldsom opgave, men vi vil gøre vores bedste og give, de forhåbentlig rigtigt mange tilskuere til kampen, en god oplevelse.

Om lørdagen gælder det så den uden tvivl vigtigste kamp i Aabybro HKs historie, fortsætter Andreas Larsen. Der gælder det årets sidste ordinære turneringskamp. Den spilles ved Viborg og modstanderen er Søndermarken IK.

En sejr i dette opgør vil sikre Aabybro HK en plads i næste års 1. division. En helt enestående situation, som vi inden sæsonen aldrig havde turdet håbe på at ville befinde os i. Men nu står vi med en matchbold, som vi vil gøre alt for at udnytte.

Som træner glæder jeg mig helt vildt, som hold glæder vi os og jeg håber, at rigtigt mange vil følge og støtte os i de to sidste svære kampe. Vi har brug for alt den støtte vi kan få, slutter Andreas Larsen.

Målscorere; Katrine Stilling 7, Lotte Jacobsen 5, Lene Dietz 4, Ditte Jespersen 4, Nanna Jensen 4, Kristine Staal 3, Jeanett Andersen 1, Caroline Gaardbo 1

< TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT

Udvalgte sponsorer