27.01.2014
m_admin

Sikker sejr over rækkens bundhold

Det var et yderst reservespækket Aabybro mandskab der i dag tog imod rækkens bundhold. Kun nytilkomne Lotte Jakobsen var helt klar i bagkæden. Fra kampens start var det tydeligt at der var klart niveauforskel på de 2 hold. Vi stod godt i forsvaret og vores kontraspil var nærmest perfekt. Efter 7 minutter var vi foran 5-0 og kampen virkede reelt afgjort inden vi var kommet i gang.

4 mål af Jeanett Andersen (Foto: Finn Lassen)
Gennem hele første halvleg fortsatte vi vores kontraspil, men koncentrationen svigtede desværre så føringen var kun på 7 mål ved pausen.
I 2. halvleg økonomiserede vi meget med kræfterne og kampen nåede aldrig op på 2. divisionsniveau. Heldigvis var vi mindst en klasse bedre end Randers og sejren blev kørt sikkert hjem.
Målscorere: Nanna Jensen 7, Kirstine Staal 6, Ditte Jespersen 6, Jeanett Andersen 4, Lotte Jakobsen 3, Katrine Stilling 3, Laura Kjær 1, Louise Andersen 1, Anne Nørkjær 1